Bingon palkinnot

Bingon palkinnot Bingon palkinnot

Mitä voit voittaa bingosta? Hallibingosta ei voi voittaa rahaa, mutta nettibingosta voi! Maissa, joissa rahapalkinnot ovat sallittuja, bingosta voittaa useimmiten 50 euroa tai 100 euroa ja voitot nousevat Amerikassa parhaimmillaan jopa miljoonaan dollariin korkeimpien panosten bingopeleissä. Useimmiten palkinto on jotain muuta kuin rahaa. Voitto voi olla matka kaukomaille, auto tai joku paikallinen erikoisuus. Suomessa voi saada korvapuustin tai kalakukon. Yleisiä palkintoja ovat kahvi- ja voipaketit, sekä K-ryhmän lahjakortit.

Bingokuninkaan uudet vaatteet

Bingohalleissa voi olla myös jättipotteja, jotka kasvavat sitä mukaa kun pelejä pelataan. Useimpien hallien on maksettava takaisin pelaajille 60 prosenttia tuotoista ja yksittäisen isoimman voiton yläraja on maa- tai osavaltiokohtainen.

Tällaisella kasvavalla jättipotilla on usein alkupotti, jonka kisan järjestäjä tarjoaa, se voi olla esimerkiksi 500 euroa. Sen jälkeen jokaisen bingokortin ostosta menee osa kasvavaan pottiin ja summa voi nousta sadoilla euroilla. Progressiivisen voittamiseen on usein erityisehtoja, jotta sen voittaminen on tarpeeksi harvinaista potin kasvattamiseksi. Tällainen ehto voi olla vaikka koko ruudukon täyttäminen, eli korttisi kaikki numerot luetellaan. Jos kukaan ei voita bingoillan aikana jättipottia, se kasvaa seuraavaa kertaa varten.

Bingovoitot

Kuten varmasti arvaat, jättipotin osuminen on erittäin epätodennäköistä, mutta se houkuttelee suuresti pelaajia kuin hunaja kärpäsiä. Voi kulua viikkoja tai kuukausia ennen kuin kukaan osuu kauan himottuun voittoon. Tällöinkin on vaarana, että vanhus kupsahtaa järkytyksestä ennen kuin ehtii nauttia suuresta voitostaan.

Pelaajat, jotka osuvat tällaiseen megapottiin eivät saa rahoja heti käteensä. Ensin bingossa käytetyt pallot kerätään ja lähetetään riippumattomaan testilaboratorioon, jossa varmistetaan, ettei palloissa ole merkkejä peukaloinnista ja vakuutusyhtiö tarkistaa myös videotallenteen pelitapahtumasta. Pelaaja saa shekin usein kahden vuorokauden kuluttua voitostaan. Jos summa on alle satatuhatta, pelaaja voi saada kaiken kerralla, mutta isommat voitot, kuten miljoona, maksetaan osamaksuilla. Kylläpä olisi mukava saada vaikka kuukausittain 10 000 euron osamaksuja, muuttuisi talous kertaheitolla!

Nettibingossa potit voivat kasvaa samaan tapaan ja pelaaminen onnistuu sijainnista riippumatta. Peli voi olla linkitetty monelle eri pelisivulle ja näin ollen monet tuhannet pelaajat kasvattavat pottia. Jos haluat voittaa tällaisen mullistavan köntän rahaa, sinun kannattaa tietää miten se onnistuu.

Bingon voittaminen

Jos rakastat rahaa ja haluat voittaa sitä enemmän, sinun pitää tietää miten nettibingoa pelataan. Tässä asian ydin: ostat virtuaalisen pelilipukkeen ja katsot osuvatko numerosi huudettuihin numeroihin. Netticasinolla tämä on helppoa, sillä tietokone tarkistaa ne puolestasi ja sinun täytyy ainoastaan klikata osto-painiketta. Jossain bingoissa voit myös valita panoksen; mitä isommalla panoksella pelaat, sitä enemmän voitat.

Enempää ei onneen voi nettibingossa vaikuttaa. Perinteisiä bingokuponkeja sai valikoida, mutta kone arpoo ne digiversiossa automaattisesti, joten pelissä ei ole mitään hyödynnettävää strategiaa, jos et ole kaaosteoriaa tutkiva huippumatemaatikko. Sen sijaan pelaaminen on helppoa ja suoraviivaista. Monille onkin parasta antia antaa pelin edetä omaan tahtiinsa taustalla ja jutella bingokavereiden kanssa samanaikaisesti bingon keskusteluikkunassa. Joskus onni potkaisee ja bingon huonosta palautusprosentista huolimatta aina joku voittaa jopa tonnin tai pari. Parhaimmassa tapauksessa jollekulle osuu valtava päävoitto, joka oikeuttaa kaiken pelaamiseen kulutetun rahan.

Bestbingosites.net tarjoaa sinulle laajasti tietoa bingon pelaamisesta netissä ja bingohalleissa. Ole hyvä ja tutustu myös tähän artikkeliin: